Mönkijöiden huollot ja korjaukset merkkiin katsomatta Raisiossa

Ota yhteyttä!
Kuvake kädestä, joka puristaa jakoavainta.

MotoRaisio huoltaa kaiken tyyppiset ja merkkiset mönkijät Raisiossa. Voit tuoda meille niin traktorimönkijät, tieliikennemönkijät, koppimönkijät kuin muutkin mönkijät. Palvelumme kattaa takuu- ja määräaikaishuollot sekä vianetsinnät ja korjaukset. Palvelemme sekä pienissä että suurissa korjaustarpeissa.

 

Säännöllisen huollon avulla mönkijällä on turvallista ajaa. Lisäksi autamme varmistamaan parhaan mahdollisen ajomukavuuden ja toimintavarmuuden tiukoissakin käänteissä. Ota yhteyttä ja varaa aika huoltoon!

Mönkijä tarvitsee säännöllistä huoltoa

Mönkijä tarvitsee säännöllistä huoltoa pysyäkseen käyttökunnossa ja turvallisena.

 

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi huollot ja korjaukset:

  • Määräaikaishuoltomme kattaa kaikki valmistajan tai maahantuojan suosittelemat tarkastukset, puhdistukset, voitelut ja nesteiden vaihdot. Myös takuu pysyy voimassa, kun noudatat mönkijän omaa huolto-ohjelmaa.
  • Voit tuoda meille mönkijän myös huolto-ohjelmasta riippumattomaan perushuoltoon, jonka aikana huollamme laitteen yleisimmät huoltoa tarvitsevat osat ja asennamme ohjelmapäivitykset. Teemme myös esimerkiksi kausihuoltoja.
  • Jos mönkijään tulee vika, teemme vianetsinnän. Selvitämme laitteessa olevan vian ja sovimme jatkotoimenpiteistä kanssasi. 
  • Korjaamme rikkoutuneen mönkijän, ja saat meiltä myös kaikki korjauksessa tarvittavat varaosat. Usein kaikki tarvikkeet löytyvät suoraan varastostamme, mutta tarvittaessa tilaamme lisää.
  • Teemme mönkijöille myös nastoituksia ja erikoisnastoituksia.
Varaa huolto!

Monipuolinen huoltoliike

MotoRaisio on monipuolinen huoltoliike. Saat meiltä saman katon alta myös moottoripyörien, mopoautojen, mopojen ja skoottereiden huollot ja korjaukset. Palvelemme kaikissa tilanteissa ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Tutustu tarkemmin ja varaa aika huoltoon!

Varaa huolto!