Skootteri- ja mopohuolto sekä -korjaus laadukkaasti Raisiossa

Ota yhteyttä!
Kuvake kädestä, joka puristaa jakoavainta.

Mopot ja skootterit kannattaa huoltaa MotoRaisiossa. Kulkuneuvosi pysyy varmempana ja turvallisempana ajaa, kun huollatat sen asiantuntevassa huoltoliikkeessä. MotoRaisio toteuttaa kaikki mopohuollot menopeleillesi ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Huollettu skootteri tai mopo kiihtyy nopeammin ja toimii varmemmin kelillä kuin kelillä. Teemme mopolle ja skootterillesi myös renkaan- ja öljynvaihdot. 


MotoRaisio auttaa, mikäli tarvitset suurempaa koneremonttia tai vahingon sattuessa vaativaakin kolarikorjausta. Hyvin huollettu ja asianmukaisesti korjattu kulkuneuvo säilyttää arvonsa ja palvelee sinua pitkään. Kysy lisää palveluistamme ja pyydä tarjous!

Säännöllinen huolto kannattaa – mopojen ja skoottereiden määräaikaishuollot MotoRaisiosta

Teettämällä huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot tehtaan tai maahantuojan suositusten mukaisesti varmistat takuun voimassaolon sekä huolettomat ajokilometrit pitkälle tulevaisuuteen. Mopoa kannattaakin huoltaa määräajoin ja pitää huolta esimerkiksi säännöllisistä öljynvaihdoista.


Huoltokorjaamomme tekee huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla kaikkiin mopo- ja skootterimerkkeihin. Huollamme ja korjaamme myös kiinalaiset mopot ja mönkijät.

Varaa huolto!

Rengastyöt, kolarikorjaukset ja koneremontit – MotoRaisio palvelee ammattitaitoisesti ja ripeästi

Olipa kyseessä sitten suurempi koneremontti tai vaikkapa nopea renkaanvaihto, Raisiossa avun tarjoaa MotoRaisio. Mopohuollon ja peruskorjausten lisäksi teemme myös vaativat kolarikorjaukset. Meillä on vuosien kokemus eri merkeistä. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee asiakaslähtöisesti ja tarjoamme ystävällistä ja joustavaa palvelua. Mikäli tarvitset noudon menopelillesi, kysy lisää edullisesta noutopalvelustamme, joka palvelee koko Turun seudulla. Palveleva henkilökuntamme noutaa moposi ja palauttaa sen korjattuna – huolettomasti ja vaivattomasti.