Luotettavaa moottoripyörähuoltoa Raisiossa – huoletonta ajonautintoa sinulle

Ota yhteyttä ja varaa aika!
Kuvake asentajan kädestä

MotoRaisio toteuttaa kaikki huollot ja korjaukset moottoripyörille Raisiossa. Olemme laadukas kumppani ja teemme työmme aina turvallisesti ja huolellisesti. Teemme niin pienet kuin suuretkin huoltotoimenpiteet sekä renkaan- ja öljynvaihdot. Toteutamme lisäksi laajemmat kolarikorjaukset sekä koneremontit. Kauttamme saat moottoripyörällesi räätälöidyn määräaikais- ja vuosihuollon. 


Meillä on kokemusta useista moottoripyörämerkeistä kuten Ducati, Kawasaki, Honda, Yamaha, Triumph, Harley-Davidson ja Suzuki. Olipa moottoripyöräsi sitten minkä tyyppinen tahansa, huollamme ja korjaamme pyöräsi luotettavasti merkistä riippumatta. Asiantuntijan toimesta huollettua ja korjattua moottoripyörää on ilo ajaa. Hyvin huollettu moottoripyörä toimii tasapainoisesti ja luotettavasti, sitä on helppo käsitellä ja saat siitä parhaan ajonautinnon irti. 

Määräaikaishuolto lisää ajomukavuutta ja pidentää moottoripyöräsi ikää

Moottoripyörä on arvokas ajoneuvo, jonka kunnosta on syytä pitää hyvää huolta. Suosittelemme teettämään säännölliset määräaikais- ja vuosihuollot meillä, jotta voit luottaa moottoripyöräsi turvallisuuteen ja toimintavarmuuteen. Hyvin huolletusta prätkästä saat parhaat tehot irti ja pääset nauttimaan ajamisesta täysin. 


Säännöllinen ja asianmukainen huolto pitää takuun voimassa ja auttaa säilyttämään moottoripyöräsi arvon paremmin. Asiantuntijalla säännöllisesti huollatettu moottoripyörä on myös helpompi myydä eteenpäin, mikäli joskus haluat vaihtaa sen toiseen moottoripyörään tai luopua siitä. 

Varaa huolto!

MotoRaisiosta kolarihuoltoa silloin, kun sitä tarvitaan

Välillä huolellisimmallekin kuskille sattuu vahinkoja, jolloin moottoripyörä kaipaa laajempaa huolenpitoa. Toteutamme korjaamopalvelut monipuolisesti pienistä paikkauksista suurempiin kolarikorjauksiin. Huoltokorjaamomme varaosavalikoima on kattava ja tilaamme sinulle tarvittaessa erikoisemmat osat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!